Wat als je in het ziekenhuis belandt in het buitenland?

Reizen is natuurlijk fantastisch! Nieuwe vrienden maken in landen waarvan je vooraf niet had durven dromen dat je er zou komen! Luieren op de meest prachtige stranden en lokale feestjes beleven met de meest geweldige tradities. Toch zit het welbekende ongeluk in een klein hoekje….

Gelukkig een goede reisverzekering

Zo overkwam één van onze reizigers een vervelend ongeluk. Een sportieve, gezellige dag surfen eindige op de eerste hulp van het ziekenhuis. Nog één keer het water in voor een laatste golf, toen ze een enorme steek in haar voet voelde. In een glimp zag ze nog net iets wegglijden door het water.
De surf coaches brachten haar op het strand en belde de ambulance.
In het ziekenhuis werd er geconstateerd dat ze hoogstwaarschijnlijk een stingray had getroffen.
Na behandeling mocht ze gelukkig terug naar het hostel. Maar zo zie je maar hoe belangrijk het is dat je een goede reisverzekering hebt afgesloten!

Let op de juiste dekking!

Waar let je nu op wanneer je een reisverzekering vergelijkt met andere aanbieders? Ga je op wereldreis, dan is natuurlijk werelddekking een must! Denk er aan dat bijvoorbeeld surfen, snorkelen of skiën, bijzondere sporten zijn. Deze moeten dan wél meeverzekerd zijn natuurlijk!
Uiteraard denk je aan jezelf als het om een goede medische dekking gaat, maar wat nu als er thuis iets gebeurt? Mag je dan naar huis vliegen? En voor wie wel en voor wie niet? Zijn je opa en oma dan ook meeverzekerd?
En nog een gek praktijkvoorbeeld; wat als je beide polsen breekt? Hoe red je je dan in het hostel? Mag er dan iemand uit Nederland komen overvliegen om je te helpen?

En nóg een ander hoofdstuk: hoe zit het met de dekking tijdens het (vrijwillig) werken in het buitenland? Lees hiervoor zeker even ons andere blog!

Wij, bij Australian Backpackers, krijgen deze vragen dagelijks. En gelukkig kunnen wij onze Backpackers Verzekering aanbieden die volledig aansluit bij onze doelgroep; de backpackers!

Waar regel ik dat dan?

Of je nu naar de USA vliegt, de Chinese muur gaat beklimmen, door de oerwouden van Suriname gaat trekken óf op werkvakantie gaat in Australië, er is één verzekering die juist is voor jouw reis!

 

Kijk voor meer informatie op onze website www.backpackersverzekering.nl of www.backpackers.nl voor meer informatie!