Weg Wijs in Werken!

Werken in het buitenland en reisverzekeringen…. Dat zijn geen vriendjes van elkaar!
Tenzij je een goede reisverzekering hebt afgesloten natuurlijk! En laten wij je daar nu bij kunnen helpen!

Werken… op de boerderij!?

Natuurlijk ga je werken in Australië, want ook jij hebt inmiddels al gelezen dat je een flink salaris kunt verdienen Down Under! En wat is er nou leuker dan om iets te doen wat je in Nederland nooít meer zou gaan doen! Stel jij vindt in de Outback een job op een boerderij. Dagelijks help je mee met het inzaaien van watermeloenen, het wieden en klaarmaken van de akkers, hekkenwerken repareren, het inbinden van de wijnranken of het plukken van appels. Maar ook daar kan iets fout gaan!
Tijdens het binnenhalen en sorteren van de kratten met appels letten jij en je werkmaten even niet op; een vol krat belandt op je arm! Dat voelt niet goed! 
Na een pijnlijk ritje naar het ziekenhuis (300 kilometer verderop over een hobbelweg!), komt het oordeel… Je arm is gebroken!

Dit is een realistisch voorbeeld, waarbij wij je als reisorganisatie (ook in vergelijkbare situaties) natuurlijk graag bij helpen. Waar begin je met het indienen van je schade…. En dan komt de vraag; kán dat eigenlijk wel ingediend worden!?!?

Regeltjes, regeltjes, regeltjes…

Wanneer ben je nu wél goed verzekerd tijdens werkzaamheden? Nou in ieder geval niet wanneer je zomaar met de doorlopende reisverzekering van het gezin het vliegtuig in stapt. Dikke kans dat daar geen goede dekking in zit wanneer je iets gebeurt tijdens werkzaamheden.

Bij de Backpackers Verzekering mág je werken! Je hebt gewoon dekking gedurende jouw backpackersbaantje, denk daarbij aan: werken in de horeca (terras lopen of als barista bijvoorbeeld), tuinman, postbezorger, sales etc. etc.

Verhoog jij de dekking met extra werkzaamheden? Dan ben je ook gedekt tijdens het tractor rijden of kun je je messen gaan slijpen om als kok aan het werk te gaan!

Wie bel je?

Alles wat tíjdens je reis gebeurt, claim je bij de Backpackers Verzekering. Zij bepalen of de kosten doorgeschoven gaan worden naar jouw Nederlandse zorgverzekering of niet.

Heb je je Nederlandse zorgverzekering eigenlijk nog wel als je op reis bent? Check hiervoor onze blog: “Wel of niet uitschrijven?”.

Sluit hier direct jouw reisverzekering af of ga naar www.backpackers.nl voor meer over jouw reis naar Australië!